1

Lazarevački radikali počeli prikupljanje potpisa za junske izbore

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Lazarevac počeo je prikupljanje potpisa za predstojeće izbore koji su zakazani za 21. jun.

Prikupljanje potpisa OO SRS

Srpska radikalna stranka ima svoje tradicionalne glasače i neće imati proiblem da prikupi dovoljan broj potpisa građana za lokalne izbore, izjavila je predsednica Opštinskog odbora Dragana Trajković. Radikali  aktuelnoj vlasti u Lazarevcu zameraju najviše što nemaju, kako navode, nikakav kontakt sa građanima. Radikale koji su potpise prikupljali u Mesnoj zajednici Šopić, posetili su potpredsednik SRS Miljan Damjanović i predsednik omladine radikala na nivou Beograda Igor Tešanović.

Dom u MZ Šopić

Da bi izbegli masovnija okupljanja, radikali u Lazarevcu su se odlučili da potpise građana za lokalnu listu, za izbore koji će biti održani 21. juna, organizuju na više lokacija i mesnih zajednica. Radikali kažu da očekuju dobar odziv građana jer imaju tradicionalno biračko telo koje podržava rad i politiku ove stranke.

Radikali u Lazarevcu vlastima najviše zameraju što nemaju kontakt sa građanima i ne vide njihove probleme, rekla je predsednica Opštinskog odbora Dragana Trajković. Ona veruje da će posle četiri godine pauze, stranka ponovo biti parlamentarna u opštini Lazarevac.

Dragana Trajković
Dragana Trajković

Stranačke kolege, koji su potpise prikupljali u Mesnoj zajednici Šopić, posetio je potpredsednik Srpske radikalne stranke Miljan Damjanović koji je rekao da je akcenat u kampanji – kako do većih plata i penzija u Srbiji.

Miljan Damjanović
Miljan Damjanović

Cilj Srpske radikalne stranke je da što više mladih ljudi ostane u zemlji i da mogu dobro da žive od svog rada, kaže predsednik omladine SRS na nivou Beograda Igor Tešanović.

Igor Tešanović
Igor Tešanović

Članovi Srpske radikalne stranke potpise građana za predstojeće izbore će prikupljati u narednih nekoliko dana u Šopiću, Vreocima, Velikim Crljenima i mesnim zajednicama Stanislav Sremčević Crni i Dule Karaklajić.