1

Lazarevačko komunalno obeležilo svoju slavu Đurđevdan

Ceremonijom rezanja kolača, Javno preduzeće za komunalnu privredu „Lazarevac“ obeležilo je svoju slavu Đurđevdan. Domaćin slave bio je Uroš Dejanović a naredne godine domaćin će biti Marija Petronijević. Rukovodstvo lazarevačkog komunalnog preduzeća svim građanima koji slave poželelo je srećnu slavu u želji da je provedu u miru sa svojim najbližima. Slavi su prisustvovali i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić, članovi Veća, narodna poslanica Tijana Davidovac, kao i predstavnici javnih i kulturnih ustanova.

Slava u komunalnom

Uz slavsku molitvu i rezanje kolača, zaposleni u Javnom preduzeću za komunalnu privredu „Lazarevac“ i ove godine obeležili su Đurđevdan. Direktor lazarevačkog komunalnog Aleksandar Rakić čestitao je slavu radnicima i građanstvu i napomenuo da ovo preduzeće slavu dočekuju u boljoj situaciji nego što je to bilo prethodnih godina. Uz podršku GO Lazarevac, Grada Beograda i Vlade, nadamo se da ćemo sprovesti potpunu reorganizaciju preduzeća u narednih godinu i po dana i da će svi problemi biti rešeni, kaže Rakić.

Aleksandar Rakić
Aleksandar Rakić

Ovogodišnji domaćin slave bio je Uroš Dejanović a naredne godine domaćin slave biće Marija Petronijević. Slavi komunalnog preduzeća prisustvovali su predstavnici opštine Lazarevac, kulturnih ustanova i drugih javnih preduzeća.