1

„Lista Aleksandar Vučić-Lazarevac sutra“-Glas za ovu listu 2. juna glas za nastavak ulaganja u poljoprivredu

Zahvaljujući brojnim podsticajima i subvencijama koje su lazarevački poljoprivrednici dobili za vreme mandata SNS u Lazarevcu, pokazatelj su odgovorne politike koju je naša lista vodila tokom prethodne četiri godine, kaže Nenad Bačanac kandidat za odbornika na listi „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“. On je dodao da je nedelja 2. jun dan odluke i važan datum kada biramo da li ćemo svoj glas podrške dati listi koja će nastaviti da ulaže u razvoj poljoprivrede.

Podsticaji i subvencije koje su dobili poljoprivrednici u Lazarevcu tokom mandata SNS su jasan pokazatelj odgovorne politike, tvrdi Nenad Bačanac, kandidat za odbornika na listi „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“. On ističe da su ovi podsticaji pokazatelj posvećenosti politike prethodne četiri godine. Bačanac je naglasio važnost nedelje, 2. juna, kao dana odluke, pozivajući građane da podrže listu koja će nastaviti investirati u poljoprivredu i dalji razvoj Lazarevca.

Zahvaljujući odgovornoj politici koju smo vodili tokom ovog mandata danas naši poljoprivrednici, kao i prethodne tri godine odlaze na Sajam poljoprivrede, imaju Kancelariju za poljoprivredu pri opštini, Stručnu savetodavnu službu, kao i mogućnost da ostvare brojne podsticaje, kako na državnim tako i gradskim javnim pozivima, podsetio je Bačanac.