1

Mladi Vukašin Radosavljević novo pojačanje FK „Kolubara“

Pauzu u prvenstvu FK „Kolubara“ iskoristio je da u svoje redove dovede nove igrače. Kadet FK „Kolubare“, Lazarevčanin Vukašin Radosavljević, novi je prvotimac zeleno crnih. Radosavljević je potpisao četvorogodišnji ugovor sa upravom kluba a u profesionalne vode uploviće upravo kao igrač FK „Kolubare“.

Vukašin Radosavljević
Vukašin Radosavljević

 

Pojačanje FK „Kolubare“ je Vukašin Radosavljević, igrač koji je ponikao u omladinskoj školi „Kolubare“. Ovaj talentovani mladić igrao je za kadetsku ekipu „Kolubare“ a nakon brojnih ponuda da igra u drugim  klubovima, u dogovoru sa njegovim roditeljima potpisali smo ugovor na četiri godine, kaže Dragiša Urošević, predsednik kluba.

Vukašin Radosavljević svoj debi imao je u jesenjem delu sezone kada je igrao protiv Zvezde. Nadamo se da će još mladih i talentovanih dečaka iz naše omladinske škole završiti u prvom timu, ističe Urošević.

Dragiša Urošević
Dragiša Urošević

Prvi profesionalni ugovor u gradu u kome sam odrastao i klubu u kojem igram već sedam godina je privilegija i čast, kaže mladi Radosavljević i dodaje da se uprkos brojnim ponudama odlučio da ipak ostane u Lazarevcu.

Letos sam bio na pripremama sa timom i očekuju nas zimske pripreme a Veroljub Dukanac bio je moj prvi trener i nadam se da će naša saradnja i dalje biti na obostrano zadovoljstvo.

Vukašin Radosavljević igra na poziciji zadnjeg veznog igrača i trenutno pohađa Tehničku školu „Kolubara“.