1

Nagrađeni najuspešniji učenici Lajkovca

Đaci generacije
U velikoj Sali opštine Lajkovac organizovan je prijem i tom prilikom dodeljene nagrade đacima generacije, “Vukovcima“ i učenicima koji su učestvovali na republičkim takmičenjima. Za razliku od prethodnih godina kada su svi odlični đaci dobijali po knjigu, ove godine odlučeno je da se taj novac raspodeli na nešto vrednije nagrade, a nagrađeni su prvenstveno najbolji učenici.

Odlučeno je da svi đaci generacije dobiju po laptop a svi vukovci tablet računare. Nagrađene su i odbojkašice OŠ “Mile Dubljević“ koje su po drugi put osvojile prvo mesto u državi, kao i njihovi treneri sa patikama i trenerkama. Ovom prilikom garniturom dresova nagrađen je i ženski odbojkaški klub “Železničar“ Lajkovac.

Andrija Živković

Ono što je nama plan jeste da pored uvećanja stipendija koje smo imali ove godine za naše najbolje studente i stipendiranje đaka generacije jeste i da u septembru povodom dana opštine nagradimo najbolje studente, tako da oni mogu očekivati novčane nagrade koji će biti dodeljene 17. septembra – rekao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković.

Obraćajući se prisutnima predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković je rekao da je ovo najradosniji dan, jer u ovoj sali su najmlađi lajkovčani koji su postigli najbolje rezultate u ovoj godini. Živković je najavio da je nastojanje rukovodstva opštine da nagrade iz godine u godinu budu bogatije. Jednoga dana doprinećete da Lajkovac bude što razvijeniji i lepši i da građani u njemu što lepše žive, Živković je istakao da je ovo uspeh i prosvetnih radnika.