1

Nagrađeni vukovci i đaci generacije lazarevačkih škola

Povodom završetka školske godine  i Vidovdana, Dana opštine, u velikoj sali opštine Lazarevac, uručene su nagrade vukovcima i đacima generacije osnovnih i srednjih škola. Nagrađena su 63 vukovca i 14 đaka generacije sa teritorije lazarevačke opštine. Nosioci Vukove diplome osnovnih i srednjih škola dobili su knjige, a đacima generacije osnovnih škola dodeljeni su i tableti, a srednjoškolcima laptop računari. Nagrade je učenicima uručio predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević i čestitao im na ostvarenim rezultatima tokom školske 2020/2021. godine.

Dodela nagrada vukovcima i đacima generacije

Povodom završetka školske godine, Gradska opština Lazarevac tradicionalno je nagradila najbolje. Vukovcima osnovnih i srednjih škola pripale su knjige a tablete su dobili đaci generacije osnovnih škola. Laptop računari uručeni su đacima generacije srednjih škola.

Nagrade za vukovce i đake generacije

Nagrade je učenicima uručio predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević, koji je svima čestitao na izuzetnim rezultatima koje su postigli tokom ove školske godine. On ih je ohrabrio da nastave sa predanim radom i na taj način budu ponos svojih porodica i Lazarevca.

Nagrađeni vukovci i đaci generacije

Stević je ovom prilikom istakao da je izvršeno ozakonjenje Gimnazije u Lazarevcu i najavio brojne radove na mnogim školskim objektima u opštini Lazarevac u narednom periodu.

Nagrađeni vukovci i đaci generacije

Među nagrađenim učenicima su i vukovci Helena Orlović, Boris Marjanović i Ognjen Drobnjak. Oni su nam rekli da su srećni rezultatima koje su postigli tokom školske godine a nagrade i priznanja vide kao svojevrsan podstrek za buduće uspehe tokom školovanja.

Dodela nagrada vukovcima i đacima generacije

Nagrade za učenike obezbedili su Javno preduzeće „Toplifikacija“ i Javno preduzeće za komunalnu privredu „Lazarevac“.