1

Napretku rampa u Sremčici

Odigrani su mečevi osmine finala Kupa Srbije na području Fudbalskog saveza Beograda. Gledano rezultatski, timovi sa teritorije Lazarevca i Obrenovca, nisu prošli uspešno,naravno, ako se izuzme prolaz Radničkiog u narednu rundu.

FSB

Elem, obrenovački srpskoligaš je eliminisao GSP Polet Dorćol uz dosta muka rezultatom 2:1,  dok je Napredak iz Medoševca bio nemoćan na gostovanju u Sremčici gde je doživeo poraz od 4:0. Zvezda iz Konatica je poklekla tek posle izvođenja penala u okršaju sa OFK Mladenovcem. U regularniom delu bilo je 3:3, a na „ruletu“ više sreće imao je klub kraj Kosmaja.Konačno, Budućnost iz Dudovice, koja je priredila iznenađenje izbacivanjem Sinđelića u prethodnom kolu, ovoga puta, doživela je brodolom u duelu sa Brodarcem, izgubivši utakmicu sa čak 10:0.

Rezultati osmine finala: PKB (PS) – Teleoptik 2:2 (penalima 4:2), Zvezda (K) – OFK Mladenovac 3:3 (penalima 2:4), Radnički (O) – GSP Polet Dorćol 2:1, Brodarac – Budućnost (Dudovica) 10:0, Sremčica – Napredak (M) 4:0, OFK Beograd – BSK Borča 3:1, Milutinac – Posavina 7:2, Jedinstvo – BSK (Batajnica) 0:0 (penalima 3:2).