1

Nova podela kolica za bebe u Lazarevcu

U skupštinskoj sali održana je podela kolica za bebe koje su rođene u 2022. godini. Akciju je inicirala Gradska opština Lazarevac i to po prvi put ove godine. Ovo je vid poklona roditeljima koji će im, sigurni smo, biti od velike pomoći, rekao je predsednik opštine Bojan Stević, koji je podsetio da je do sada podeljeno oko 250 kolica roditeljima koji su se do ovog momenta pijavili na Javni poziv.

Podela kolica u opštini Lazarevac

Gradska opština Lazarevac po prvi put ove godine počela je sa sprovođenjem podele kolica za bebe. Do sada je u toj akciji dodeljeno oko 250 kolica roditeljima koji su se do ovog momenta prijavili na Javni poziv. Kolice je sa saradnicima podelio predsednik opštine Bojan Stević. On je pozvao sugrađane koji nisu dobili kolica, da se jave sa potrebnom dokumentacijom u zgradu Gradske opštine Lazarevac, kako bi ostvarili ovo pravo.

podela kolica u opštini Lazarevac

Stević je podsetio da opština Lazarevac dodeljuje i sedišta za bebe koje su napunile šest meseci. Svi zainteresovani za ovu donaciju mogu se prijaviti u zgradi opštine Lazarevac, u kancelariju broj 13.