1

Obilazak završnih radova u ulici Svetog Save

 Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić sa saradnicima i državni sekretar Bojan Stević obišli su radove na asfaltiranju drugog dela ulice Svetog Save.Državni sekretar Bojan Stević tom prilikom je najavio da će u ponedeljak 11. maja biti svečano otvoren Vatrogasni dom u Lazarevcu.

Ulica završni radoviRadove na asfaltiranju drugog dela ulice Svetog Save obišli su predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić i državni sekretar Bojan Stević sa saradnicima. Rekonstrukciju deonice od  ulaska u SRC Кolubara do raskrsnice sa ulicom Dr Đorđa Кovačevića izvodi preduzeće ‘’Šumadija put’’. Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić je istakao da su radovi završeni uprkos vanrednom stanju i svim poteškoćama tokom epidemije virusom korona.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Državni sekretar Bojan Stević istakao je da su u toku i završni radovi na unutrašnjem uređenju balon sale u OŠ ‘’Vojislav Voka Savić’’. Stević je najavio da će uskoro početi i radovi na izgradnji  balon sale pri osnovnoj školi u Velikim Crljenima. Novac je obezbedilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u saradnji sa GO Lazarevac, istakao je Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

Kako je rekao Stević pored kapitalnih projekata, očekuju nas aktivnosti na tekućem održavanju i modernizaciji saobraćajnica i pešačkih staza kako u gradu tako i u seoskim mesnim zajednicama. Planiran je i završetak primarnog cevovoda vodovodne mreže Arapovac – Beljina, a kako je državni sekretar rekao u planu su i projekti vezani za kapele, domove kulture, pijace  i igrališta za decu.