1

Od četvrtka 18. juna otvoren parking ispred GO Lazarevac od 15 do 23 časa

Od četvrtka 18. juna parking ispred zgrade GO Lazarevac biće otvoren od 15 časova do 23 časa zbog početka izgradnje nove javne garaže ispod zgrade ERC-a. Zaposleni u zgradi ERC-a i stanari obližnjih stambenih jedinica, svoje automobile moćiće da parkiraju na parkingu ispred zgrade opštine a u toku je i obeležavanje novih parking mesta u centralnim gradskim ulicama, rekao je Aleksandar Bulatović, član Veća GO Lazarevac zadužen za bezbednost u saobraćaju.

Parking ispred opštine

Kako bi sugrađanima obezbedili nova parking mesta, zbog zatvaranja parkinga ispred zgrade ERC-a, predstavnici GO Lazarevac u centralnim gradskim ulicama počeli su obeležavanje novih parking mesta. Kako bi se obezbedila i dodatna mesta, od četvrtka 18. juna biće otvoren i parking ispred zgrade GO Lazarevac.

Parking ispod zgrade ERC-a

Veliki broj naših sugrađana uputio je kritike zbog nepropisnog parkiranja automobila na trotoarima a lokalno rukovodstvo dalo je obećanje da će u narednom periodu početi da se rešava i ovaj problem u užem gradskom jezgru, rekao je Aleksandar Bulatović.

Aleksandar Bulatović
Aleksandar Bulatović

Zbog radova na rekonstrukciji, ulica Janka Stajčića od ponedeljka 15. juna fazno je zatvorena za saobraćaj. Linije javnog gradskog prevoza koje su do sada prolazile ovom ulicom, od ponedeljka pa do završetka radova saobraćaće ulicom Dula Karaklajića, Dimitrija Tucovića, Ibarskom magistralom i onda će kod takozvane “Krivaje“ da se vraćaju na staru trasu.

Ulica Janka Stajčića

Bulatović je napomenuo da je počelo obeležavanje parking mesta u ulicama Janka Katića, Zagorke Dragović, Mila Bogdanovića i ispod Robne kuće.