1

Odigran dečiji mjuzikl „Baš čarobna frula“

Na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac odigran ne interaktivni mini mjuzikl za decu „Baš čarobna frula“, po tekstu Nikole Ugrinovića i Monike Romić, u produkciji MoniCart. Cilj autora bio je da kroz predstavu istaknu važnost obrazovanja i učenja, kao pokretača svih naših ideja. Ovaj mini mjuzikl podstiče decu ka pravim vrednostima i odabiru kvalitetne muzike. Ovo delo, u kojem igraju Nađa Đoković i Nikola Ugrinović izvedeno je u okviru manifestacije „Kulturno leto“.

Kulturno leto 2021

U sklopu ovogodišnje manifestacije „Kulturno leto“, na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac izveden je interaktvini mini mjuzikl za decu „Baš čarobna frula“ po tesktu Monike Romić i Nikole Ugrinovića, u produkciji MoniCart. Svrha predstave je da animira decu ka pravim vrednostima i predoči značaj obrazovanja i čitanja. Radnja ovog komada publiku vodi u 1791. godinu, na jedan od bečkih dvorova, gde Mocart neuspešno pokušava da dovrši svoju novu operu.

Dečiji mozaik Baš čarobna frula

Mališani dobro reaguju na mini mjuzikl „Baš čarobna frula“, i stvorena je izuzetna interakcija, što je i bio cilj glumaca.

Publika je imala priliku da na jedan zabavan način čuju jednu zanimljivu priču o Mocartu i njegovim delima, a zahvaljujući glumcima Nađi Đoković i Nikoli Ugrinoviću. Plan je da tokom leta ovaj zanimljivi mini mjuzikl vidi što više dece.