1

Odigrana komedija “Moja žena se zove Zlatko” u režiji Saše Pantića

U Centru za kulturu Lazarevac odigrana je komedija “Moja žena se zove Zlatko” u režiji Saše Pantića. Radnja ove komedije ispričana je nizom komičnih situacija iz bračnog života. Igra se bazira na brzim promenama situacija tako da glumci naprosto utrčavaju i istrčavaju sa scene ili je prekidaju plesnim koreografijama koreografa Stanković Nebojše – Trše, prvaka baleta Narodnog pozorišta.

Pred lazarevačkom publikom odigrana je komedija „Moja žena se zove Zlatko“ koju je režirao Saša Pantić, po motivima dela Rafi Šarta „Moja žena se zove Mauris”. Lazarevčani su bili u prilici da uživaju u igri Saše Pantića, Đorđa Jovičića, Jelene Krkić, Andrije Kovača, Nikole Petrovića i Đurđa Pavlovića. Prema rečima glumca i režisera Saše Pantića ovom komedijom želeo je da vrati ljudima osmeh na lice posle teškog perioda koji je iza nas.

Saša Pantić je izrazio zadovoljstvom odzivom publike tokom prethodnih izvođenja kao i njihovom reakcijom na ovu komediju. Prvog aprila bila je premijera u Akademiji 28, a jubilarna deseta predstava odigrana je sada pred Lazarevačkom publikom, koja je iz sale izašla sa osmehom na licu.

Naredno gostovanje ove glumačke ekipe biće 7. avgusta u Centru za kulturu u Tivtu, a u planu je više gostovanja tokom leta na crnogorskom primorju.