1

OO PUPS osnovao Aktiv žena

OO PUPS osnovao Aktiv žena
OO PUPS formirao je Aktiv žena ove političke organizacije čiji će primarni cilj biti rad na terenu i pomoć ugroženim sugrađanima a prvenstveno ženama.

OO PUPS osnovao Aktiv žena
Zagorka Uskoković

Za predsednicu Aktiva žena PUPS-a izabrana je Zagorka Uskoković, dosadašnja predsednica humanitarnog udruženja Aktiv žena Lazarevac.

OO PUPS osnovao Aktiv žena
Darko Božić

Nakon formiranja ove organizacije, plan je da se pokrene potpisivanje peticije za izgradnju Doma za stara lica – rekao je Darko Božić, predsednik opštinskog odbora PUPS-a.

Na inicijativu članova Partije ujedinjenih penzionera Srbije iz Lazarevca, osnovan je Aktiv žena a njihov prvi zadatak biće pokretanje peticije za izgradnju Doma za stara lica.

OO PUPS osnovao Aktiv žena

Članice ovog aktiva biće prvenstveno raspoređene po terenu, mesnim zajednicama po selima, gde će se videti koja je potreba ljudi u ovim delovima opštine. Želimo da nastavimo sve ono što smo radili na poboljšanju kvaliteta života naših najstarijih sugrađana, kaže predsednik lazarevačke organizacije PUPS-a.

Za predsednicu Aktiva žena PUPS-a Lazarevac izbarana je Zagorka Uskoković.

Želimo da pružimo podršku prvenstveno ženama i borićemo se za njihova prava – rekla je predsednica Aktiva.

Primarni cilj organizovanja ovog aktiva biće pružanje pomoći najstarijim i urgoženim licima, poručili su članovi lazarevačkog PUPS-a.