1

Opozicija u Lazarevcu o ulici Janka Stajčića

Nezadovoljni dinamikom radova u ulici Janka Stajčića u Šopiću, predstavnici Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke, Pokreta slobodnih građana i Narodne stranke održali su konferenciju za novinare. Oni su poručili da se deonica duga 950 metara rekonstruiše gotovo 500 dana, te da je ulica Janka Stajčića postala simbol neodgovornosti gradskih i opštinskih vlasti.

Predstavnici opozicije u ulici Janka Stajčića

Aktivisti Stranke slobode i pravde, Pokreta slobodnih građana, Narodne i Demokratske stranke održali su konferenciju za novinare povodom, kako su naveli, probijanja svih rokova na rekonstrukciji dela ulice Janka Stajčića u Mesnoj zajednici Šopić. Pored kašnjenja ovih radova, poverenik Narodne stranke za Lazarevac Nenad Živanović je istakao i problem nedostatka vode i velikog zagađenja u opštini Lazarevac.

Gospavić, Živanović i Stanojević
Gospavić, Živanović i Stanojević

Ulica Janka Stajčića je simbol loše prakse i bahatosti gradskih i opštinskih vlasti, rekao je potpredsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Igor Gospavić.

Stranka slobode i pravde u više navrata je ukazivala na probijanje rokova za završetak dela ulice Janka Stajčića, kaže predsednik Opštinskog odbora ove stranke Marko Stanojević, napominjući da meštane Šopića očekuje i rekonstrukcija drugog dela ove ulice.

Ulica Janka Stajčića u Šopiću

Podsetimo, predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je radove u ulici Janka Stajčića u nedelju 17. oktobra, i tom prilikom najavio da će svi radovi na ovoj deonici biti završeni do ponedeljka 1. novembra.