1

Organizovan prijem u opštini Lazarevac za košarkaškog trenera Dušana Alimpijevića

Najbolji trener Evrokupa Dušan Alimpijević ovih dana boravi u svom rodnom gradu Lazarevcu. Tim povodom u GO Lazarevac upriličen je prijem za mladog sportskog trenera koji je postigao značajne uspehe u svojoj karijeri. U sali predsedništva Alimpijevića su primili predsednik opštine Bojan Stević i predsednik skupštine Bojan Sinđelić. Oni su mu se ovom prilikom zahvalili na poseti i poželeli mu da ostvari uspeh i u Evroligi. Alimipijević je napomenuo da je ovo velika čast za njega i da je primetno da opština Lazarevac ali i država dosta ulažu u sport.

Dušan Alimpijević u opštini

Nakon sjajne sezone sa Bursom pred mladim i perspektivnim trenerom Dušanom Alimpijevićem su novi izazovi. Trenutno boravi u Lazarevcu a tim povodom u njegovu čast organizovan je prijem i sali predsedništva GO Lazarevac. Predsednik Bojan Stević zahvalio se Dušanu na poseti

Iako je pre skoro više od dve decenije otišao iz rodnog Lazarevca, Alimpijević kaže da je svakako velika čast kada vam prirede prijem u mestu gde ste odrasli i napravili prve korake u karijeri. Primetno je da se dosta ulaže u Lazarevcu u pogledu infrastrukture ali i sporta, kako na lokalu tako i u državi, pa je novim generacijama sigurno lakše da se bave sportom, kaže Dušan Alimpijević.

Stević uručio poklon Alimpijeviću

Alimpijević je pohvalio i rad lokalnih sportskih klubova i dodao da je primetno da vlada veliko interesovanje za košarkom u našem gradu.

Nakon prijema, predsednik opštine uručio je Alimpijeviću progodne poklone i poželeo mu puno uspeha u daljoj karijeri.