1

Osmomartovski koktel lazarevačkih naprednjaka

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lazarevac organizovao je, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena koktel za pripadnice lepšeg pola. Predsednica lazarevačkih naprednjaka Tijana Davidovac čestitajući damama Dan žena izjavila je da je 8. mart simbol borbe žena za ravnopravnost i dodala da je Srpska napredna stranka u proteklom periodu mnogo doprinela unapređenju žena kroz brojne zakone koji su usvojeni. U prepodnevnim časovima funkcioneri i aktivisti lazarevačkog SNS-a sugrađankama su delili ruže i osmomartovske čestitke.

Koktel OO SNS

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, Opštinski odbor Srpske napredne stranke organizovao je koktel za pripadnice lepšeg pola. Njima su ovom prilikom uručene čestitke i ruže. Predsednica lazarevačkih naprednjaka Tijana Davidovac čestitala je svojim saradnicama i sugrađankama praznik i dodala da je SNS usvajanjem brojnih zakona unapredila položaj žena, kojih je, kako je istakla, sve više na javnim funkcijama.

Tijana Davidovac
Tijana Davidovac

U prepodnevnim satima, u glavnoj ulici u Lazarevcu funkcioneri i aktivisti napredne stranke delili su sugrađankama ruže. Potpredsednik Opštinskog odbora SNS-a Bojan Stević čestitao je sugrađankama 8. mart poručivši da su stub i oslonac našeg društva.

Predsednica Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Tijana Davidovac najavila je da će ova stranka u narednom periodu organizovati više tribina na kojima će biti reči o položaju žena u našem društvu i na koji način dodatno poboljšati njihov status.