1

Penzioneri uručili klima uređaje školi u Šopiću

Učenici područnog odeljenja Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ u Šopiću posetili su mesni odbor Udruženja penzionera koji im je tom prilikom uručio dva klima uređaja. Ovo je ukupno treći klima uređaj koji su penzioneri zahvaljujući privatnim preduzetnicima donirali učenicima u Šopiću. Ovom prilikom direktor škole Nenad Živanović uručio je najstarijim sugrađanima zahvalnicu a đaci škole su izveli prigodan program.

Klima uređaji za školu u Šopiću

Mesno odbor Udruženja penzionera u Šopiću uručio je učenicima područnog odeljenja Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ dva klima uređaja. Tim povodom u Domu kulture organizovano je druženje učenika i najstarijih sugrađana. Predsednik Mesnog odbora penzionera u Šopiću Milovan Martinović zahvalio se privatnim preduzetnicima koji su pomogli kupovinu klima uređaja i naglasio da je ovo ukupno treći klima uređaj koji je doniran školi u Šopiću.

Martinović i Živanović
Martinović i Živanović

Direktor škole „Vojislav Voka Savić“ Nenad Živanović zahvalio se Udruženju penzionera na donaciji i rekao da će učenici sada imati još bolje uslove. On je najstarijim sugrađanima ovom prilikom uručio zahvalnicu.

Učenici škole u Šopiću

U znak zahvalnosti na donaciji, učenici škole „Vojislav Voka Savić“ u Šopiću su za najstarije sugrađane pripremili prigodan program.