1

Petrović ambiciozno seo u direktorsku fotelju

Pauza između dva prvenstva u Košarkaškom klubu Kolubara je iskorišćena kako za osveženja u sručnom i igračkom kadru, tako i kada je reč o rukovodećim strukturama. Za novog sportskog direktora izabran je Đorđe Petrović, koji je prve korake pod obručima napravio upravo u zeleno-crnom dresu, a koji je 2003. godine otišao u Francusku i tamo ostao punih sedamnaest godina.

košarkaši Kolubare trening

On se zahvalio čelniima Kolubare na ukazanom poverenju i veruje da će doprineti još boljim rezultatima kluba u narednom periodu. Petrović je kao akcenat u novom poslu i zaduženju, stavio rad sa mlađim selekcijama.

Đorđe Petrović
Đorđe Petrović

Povratnik u redove “rudara” smatra da Kolubara ima potencijal za visoke domete.

Vodeći ljudi Košarkaškog kluba Kolubara, su tokom letnje pauze imenovali i novog šefa stručnog štaba. Trenerska palica poverena je mladom, ali već proverenom stručnjaku Marku Dimitrijeviću.

Marko Dimitrijević
Marko Dimitrijević

Govoreći o do sada urađenom, kao i onome što njegov tim očekuje u sezoni koja je na pragu, novi kormilar Kolubare je poručio da i pored određenih problema veruje u uspešne rezultate.

Trening košarkaša

Dimitrijević je napomenuo da je pred njegovim izabranicima tokom prvenstva, serija teških utakmica sa više nego kvalitetnim rivalima.

Poznato je da su redove zeleno-crnih, ovog leta pojačali Luka Gašić, Mladen Vitković, Vuk Đorđević i Halil Žad. U narednih nekoliko dana očekuje se dolazak još jednog osveženja.

Košarkaši Kolubare na treningu

Kada je reč o završnici pripremnog perioda, neka vrsta generalne provere i prilika za ocenu urađenog, trebalo bi da bude turnir u Zemunu čiji je organizator Mladost. Pored domaćina i Kolubare, učesnici su Tamiš iz Pančeva i banjalučki Borac. Ovaj turnir je na programu 17. i 18. septembra. Pre toga, već u utorak, košarkaše Kolubare očekuje prijateljski meč sa zrenjaninskim Proleterom.

Valja napomenuti da će Kolubara u prvom kolu novog prvenstva KSL ugostiti ekipu Napretka iz Aleksinca.