1

Počeo turnir u malom fudbalu

Kvalifikacionom utakmicom između ekipa Pijuk Pomoćna mehanizacija i Kolubare prerade, počeo je tradicionalni turnir u malom fudbalu. Turnir, koji se održava na terenima Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ organizuju Sindikat Kolubare i Sindikat Površinski kopovi Baroševac, povodom rudarske slave Sveti Prokopije. Na turniru učestvuju seniori i veterani. Finale će biti održano u sredu, 20. jula, a na pauzi između dve utakmice nastupiće takmičari u nadvlačenju konopca, u kojem će učestvovati i gosti iz Kostolca.

Turnir u malom fudbalu

Povodom rudarske slave Svetog Prokopija, na terenima Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ počeo je tradicionalni turnir u malom fudbalu za seniore i veterane, u organizaciji Sindikata Kolubare i Sindikata Površinski kopovi Baroševac. Turnir je otvoren kvalifikacionom utakmicom između ekipa Pijuk Pomoćna mehanizacija i Kolubara Prerada. Učešće je uzelo 260 zaposlenih u Rudarskom basenu „Kolubara“.

Turnir u malom fudbalu

Finale veterana biće održano u sredu 20. jula od 19 časova, a seniora u 20 sati. U pauzi između dve utakmice nastupiće takmičari u navlačenju konopca, u kojem će učestvovati i gosti iz Kostolca. Pobednici u obe kategorije dobiće rekreaciju na Zlatiboru u trajanju od sedam dana.