1

Podmlađena ekipa Kolubare izborila 4. mesto u Regionalnoj odbojkaškoj ligi

Pandemija koronavirusa negativno se odrazila na rad ŽOK Kolubara. Zbog prekida u radu, ove sportiskinje nisu mogle kontinuirano da treniraju, ali bez obzira na to, one su uspele da opstanu u Prvoj kadetskoj ligi koja je završena pre tri nedelje. Prema rečima trenera Kolubare, Milice Mazalice, tokom leta će biti organizovano nekoliko turnira. U julu mesecu odbojkašice očekuje pauza pred zvaničnu sezonu koja startuje u oktobru.

Odbojkašice Kolubare

Zbog pandemije koronavirusa ženski odbojkaški klub Kolubara više puta je morao da prekida sa radom što je negativno uticalo na njihov uspeh na takmičenju koje je završeno pre tri nedelje. Kadetkinje su poslednju  utakmicu odigrale u Beogradu, izjavila je Milica Mazalica, trener Kolubare.

Milica Mazalica
Milica Mazalica

Odbojka više interesuje devojčice nego dečake. Trener Milica Mazalica je iskoristila priliku da pozove zainteresovane dečake da treniraju ovaj sport. Upis novih članova je u toku.

Ženski odbojkaški klub Kolubara radi sa četiri trenera. Seniorsku ekipu vodi Ana Lazić, kadete trenira Milica Mazalica, a pionire Marija Marković. Teodora Šijan zadužena je za školu odbojke.

Odbojkašice Kolubare

Odbojkašice Kolubare tokom jula očekuje odmor pred početak nove ligaške sezone koja startuje u oktobru.