1

Pozorišna predstava „Strah – jedna topla ljudska priča“ oduševila Lazarevčane

Na sceni Centra za kulturu Lazarevac izvedena je pozorišna predstava „Strah – jedna topla ljudska priča“, Narodnog pozorišta Pirot. Reč je o autorskom projektu preminulog mladog reditelja Igora Vuka Torbice. Projekat je baziran na više tekstova nemačkog dramskog pisca Franca Ksavera Kreca. Predstava je premijerno izvedena 13. februara prošle godine.

Pozorišna predstava „Strah – jedna topla ljudska priča“ , Narodnog pozorišta Pirot izvedena je na sceni Centra za kulturu Lazarevac. Prema rečima umetničkog direktora i glumca Aleksandra Radulovića ova predstava govori o životima svih nas. U pitanju je jedna lična priča i sve uloge nose imena glumaca.

Aleksandra Radulović
Aleksandra Radulović

Uprkos epidemiji koronavirusa, Pirotsko pozorište uspelo je da ispuni svoj zacrtani plan i program i uspešno sprovede sve svoje aktivnosti po planu, kaže Aleksandar Radulović.

 

Direktor Narodnog pozorišta iz Pirota Gradimir Filipović ističe da je Vladina uredba o zabrani zapošljavanja u javnom sektoru posebno imalo uticaja na radnike u kulturi kojih je i pre uredbe bilo malo.
Članovi pirotskog Narodnog pozorišta izrazili su zadovolljstvo reakcijom lazarevačke publike kao i saradnjom sa Puls teatrom i iskazali očekivanja da će uspešna saradnja, kroz koprodukcije, biti nastavljena i u budućnosti.