1

Predstava „Ručni rad“ 21. aprila

Predstava „Ručni rad“ biće odigrana 21. aprila sa početkom od 20 časova u Centru za kulturu Lazarevac. Radnja predstave govori o tri, karakterno različite žene koje, svaka na svoj način, mrze muškarce ali ipak, na kraju uviđaju da ne mogu bez njih. U ovoj crnoj komediji glume Dara Džokić, Isidora Minić i Branka Šelić.

U Centru za kulturu Lazarevac 21. aprila od 20 časova biće odigrana crno-humorna predstava „Ručni rad“. Ova predstava rađena je prema priči francuskog pisca Žan Klod Danoa, a govori o položaju žena koje ne shvataju da su žrtve svog okruženja. Zanimljiva radnja ove predstave izazvala je pozitivne reakcije mnogobrojne publike. Prema rečima Maje Stojanović iz Centra za kulturu Lazarevac, velika je zainteresovanost za ovu predstavu i rasprodate su sve karte.

Pored bogatog filmskog programa Centar za kulturu Lazarevac do kraja meseca pripremio je i program za najmlađu publiku.

Zbog celokupne epidemiološke situacije u Centru za kulturu Lazarevac mesta su ograničena. Svi koji ulaze u ovu ustanovu moraju nositi maske i moraju poštovati propisanu distancu. Sredstva za dezinfekciju ruku nalaze se na ulazu ove ustanove.

Zaposleni u Centru za kulturu Lazarevac i u ovim okolnostima pripremili su bogat program. O planiranom repertoaru saznaćete u našim narednim informativnim programima.