Preminuo Boban Sinđelić

Šok, tuga, neverica. U 53. godini preminuo je Boban Sinđelić, bivši košarkaš Kolubare. Sa životne scene iznenada i prerano je otišao jedan od najboljih i najpoznatijih sportista Lazarevca.

Boban Sinđelić, rođen je 19. marta 1967. godine u Valjevu, gde je završio višu ekonomsku školu. Za sebe je uvek sa ponosom govorio da je Vreočanin i Lazarevčanin. Od dečačkih dana, zavoleo je sport i košarku. U njoj je ostao do poslednjeg dana života.

Stasom, ljudska gromada. Takav je bio i u duši.

Tokom igračke karijere nosio je dres Kolubare, gde je i ponikao. Potom je igrao za Iva Zorka farm iz Šapca i valjevski Metalac, da bi se ponovo vratio u, kako je voleo da kaže, njegovu Kolubaru.

Div među koševima, ljubav prema sportu prenosio je na porodicu, na prijatelje koje je sticao na svakom koraku. Boban je uvek bio spreman da posluša, da posavetuje, pomogne, da se našali. Kao takvog će ga pamtiti generacije igrača i funkcionera, navijači, njegovi prijatelji, sugrađani.

Po završetku igračke karijere, obavljao je brojne funkcije u KK „Kolubara“. Bio je trener mlađih selekcija, zatim kormilar prvog tima, obavljao dužnosti sportskog direktora, bio član najužeg rukovodstva kluba. U periodu od 2015. do 2019. godine bio je član Predsedništva KS Beograda.

Bio je oženjen i iza sebe je ostavio suprugu i troje dece.

Mesto i datum sahrane Bobana Sinđelića biće naknadno saopšteni.