1

Prijem za rukometaše Tehničke škole

Prijem za rukometaše
Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić organizovao je prijem za rukometaše Tehničke škole „Kolubara“, koji su državni prvaci u školskom rukometu. Pod vođstvom profesorke Ivane Bačanac rukometaški Tehničke škole stekli su pravo da učestvuju na Svetskom prvenstvu srednjih škola, koje će se održati od 21. februara do 1. marta u katarskom gradu Dohi.

Lazarevac je ponovo pokazao da je grad rukometa zahvaljujući srednjoškolcima Tehničke škole koji su državni prvaci u školskom rukometu. Nakon serije pobeda i finala u Leskovcu, predsednik opštine organizovao je prijem za učenike Tehničke škole, čestitao im na postignutom uspehu i zahvalio se svima koji su učestvovali u pripremi rukometaša.

Za samo dve godine, učenici Tehničke školeostvarili su pravo da učestvuju na svestkom prvesntvu. Pretposšle godine srešnjoškolci su bili u Kini na takmičenju u zavaraivanju a ove godine Lazarevaci Srbiju predsatvčjaće u Dohi na takmićenju u rukometu, rekao Radoslav Sretković, direktor Tehničke škole.

Ovo je još jedan dokaz da Lazarevac jeste grad mladih i sporta i dokaz da se dobro radi kako u školama tako i u klubovima. Pohvaljujem sve svoje učenike, jer pored pokazanog kvaliteta na mečevima bili su i primerni van terena.

Biti prvak Srbije je veliki uspeh i uverena sam da će mnogi biti veliki rukometaši, reka je Ivana Bačanac profesor fizičke kulture i trener srednjoškolaca.
Mladi rukometaški dali su sve od sebe i za mesec dana boriće se lavovski na Svetskom prvesntvu u Dohi. Odmeriće snage sa najboljima i celog sveta a Nemanja Gašić, kapiten rukometaškog tima TŠ „Kolubaar“ zahvalio se svima na ogromnoj podršci.

Ekipu TŠ „Kolubara“ činili su učenici od prve do treće godine, a veliki uspeh ostvarili su Namanja Gašić, Nikola Martinović, Vukašin Vujošević, Marko i Mirko Jovanović, Aleksa Maksimović, Mladen Nikolić, Nemanja Ivanović, Dušan Jovanović, Petar Biočanin i Aleksandar Ranković.