1

Promovisan „Kvintni krug“ Lidije Ćirić

U Biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je promocija knjige „Kvintni krug“ autorke Lidije Ćirić. Prema rečima autorke, knjiga je namenjena pre svega omladini, kako bi se prepoznala u likovima koji su nekada davno preživljeni i opisani, a koje je Lidija oblikovala u moderno doba. Knjigu „Kvintni krug“ objavila je izdavačka kuća Magnus. Lidija Ćirić je član Društva književnika Vojvodine i Udruženja književnika Srbije.

Promocija knjige Lidije Ćirić

Promocija knjige „Kvintni krug“ autorke Lidije Ćirić održana je u Biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac. „Kvintni krug“ je drama, a autorka je, kaže, posvetila pre svega mlađoj populaciji, ali je veliki broj čitalačke publike i zrelijeg doba. Jedna od puruka ovog zanimljivog naslova je da se žene vrate deci i porodici.

Lidija Ćirić
Lidija Ćirić

Lidija Ćirić ističe da je u pripremi nova knjiga. Kaže da će novo delu biti znatno intrigantnije od „Kvintnog kruga“.

Kvintni krug, knjiga Lidije Ćirić

Lidija Ćirić do sada je, pored „Kvintnog kruga“, objavila roman „Rekvijem za jedan dan“, zbirku priča Bez „Dragi moji“,  knjigu pesama „Kabanica za suze“, poetski manifest „Prava Beograđanka“. Članica je Društva književnika Vojvodine i Udruženja književnika Srbije.