1

Prva pobeda košarkaša Kolubare u sezoni

Nakon tri uzastopna poraza, košarkaši Kolubare zabeležili su prvu pobedu ove sezone. Oni su u 4. kolu Košarkaške lige Srbije na svom terenu u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ savladali ekipu Dunava iz Stare Pazove rezultatom 86:83. Ovo je prva pobeda mladog trenera Stevana Mijovića i naznaka boljih partija u narednim rundama takmičenja. U 5. kolu Kolubara gostuje Radničkom iz Kragujevca a utakmica će biti odigrana u sredu 27. oktobra sa početkom od 18 časova.

Košarkaši Kolubare

Košarkaši Kolubare zabeležili su, nakon tri poraza, prvu pobedu u ovoj sezoni u Košarkaškoj ligi Srbije. Savladali su u Lazarevcu ekipu Dunava iz Stare Pazove rezultatom 86:83, ali je rezultat mogao da bude i ubedljiviji, kaže strateg zeleno – crnih Stevan Mijović.

Stevan Mijović
Stevan Mijović

Zahvalio se i navijačima na podršci koju su pružili igračima i dodao da je pobeda protiv Dunava od velikog značaja za naredne utakmice ali i samopouzdanje igrača.

Kolubaru već u sredu očekuje teško gostovanje u Kragujevcu protiv ekipe Radničkog. Radi se o kvalitetnom timu sa agresivnim stilom igre.

Nakon četiri odigrana kola košarkaši Kolubare nalaze se na 12. mestu na tabeli sa jednom pobedom i tri poraza.