1

Prvo kolo plej aut faze: Kolubara dočekuje Mladost iz Lučana

Fudbaleri Kolubare plej aut rundu počeće sa prvog mesta na tabeli u okviru 31. kola Mozzart bet Super lige Srbije. Zeleno crni u petak 21. aprila od 19 časova na gradskom stadionu dočekuju Mladost iz Lučana. Tim Veroljuba Dukanca je u prednosti u odnosu na ostale timove a cilj ekipe je da startuju sa pobedom i savladaju sve rivale na domaćem terenu.

Veroljub Dukanac
Veroljub Dukanac

U petak 21. aprila u okviru prvog kola plej aut faze, fudbaleri Kolubare na domaćem terenu ugostiće Mladost iz Lučana. Iz 30 kola, Kolubara je „prikupila“ 37 bodova a dobar start na početku plej aut faze trebalo bi da bude „vetar u leđa“ igračima i stručnom štabu. Nenad Kočović, prvotimac Kolubare kaže da je prijala pauza i da su igrači sada spremni za nastavak takmičenja. Matematički nismo obezbedili opstanak, tako da nema prostora za kalkulacije i previše opuštanja, dok ne obezbedimo opstanak u ligi, kaže Kočović.

Šef stručnog štaba Kolubare, Veroljub Dukanac kaže da je Mladost iz Lučana svakako jak protivnik i da je tim koji je sačinjen od iskusnih igrača. Imamo prednost u odnosu na timove koji su u plej aut fazi jer smo u prethodnom delu takmičenja osvojili značajan broj bodova. Samo se bodovi i računaju pa idemo svakako na to da kod kuće savladamo rivale, kaže Dukanac.

Do kraja sezone ostalo je još sedam kola. Nema opuštanja i moramo do kraja da pružimo maksimum u igri, kaže Dukanac i dodaje da blaga prednost u odnosu na ostale timove u plej autu daje timu veći optimizam.