1

Puls teatar obeležio 13 godina postojanja

Prvo prigradsko pozorište Puls teatar obeležilo je 13 godina uspešnog postojanja i rada. Tim povodom u galeriji „Simonida“ Centra za kulturu Lazarevac otvorena je Izlošba skica pozorišnog kostima Puls teatra, koju će posetioci moći da vide do 20. februara. Na Dan pozorišta glumci su izveli i predstavu „Živi su nije smešno“, inspirisanu Nušićevim komedijama, a ulaz za posetioce bio je slobodan.

Izložba skica kostima Puls teatra

Tradicionalnom izložbom skica pozorišnog kostima, autorki Sonje Kotorčević i Milice Kolarić, Prvo prigradsko pozorište Puls teatar proslavilo je Dan pozorišta, 13 godina postojanja i uspešnog rada. Ovom prilikom u galeriji „Simonida“ izložene su skice kostima za predstave koje su premijerno izvedene tokom prošle godine.

Izložba skica

Direktorka Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra i glumica Ivana Nedeljković istakla je da je za ovih 13 godina postojanja, između ostalog, ponosna na organizacije festivala „Joakim Vujić“ i „Mali Joakim“, uspešnim izvođenjem brojnih predstava širom zemlje i regiona.

Ivana Nedeljković
Ivana Nedeljković

Kaže da joj je želja da što pre budu završeni radovi na maloj sceni, bivšem prostoru lazarevačke biblioteke.

Predstava Živi su nije smešno

Izložbu skica pozorišnog kostima Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra posetioci galerije „Simonida“ će moći da pogledaju do 20. februara. Povodom rođendana Puls teatra, Lazarevčani su mogli da pogledaju komediju „Živi su, nije smešno“, koju je Prvo prigradsko pozorište pripremilo u koprodukciji  sa Regionalnim pozorištem Novi Pazar.