1

Radosav Krsmanović novi predsednik Sindikata „Kolubare“

U Poslovodnom odboru održana je konstitutivna sednica Sindikalne organizacije „Kolubara“, kojom su završene sve aktivnosti nakon novembarskih izbora. Na sednici je za novog predsednika Sindikalne organizacije „Kolubara“ izabran dodsadašnji predsednik sindikata EPS-a Radosav Krsmanović, a za njegovog zamenika je izglasan Zoran Lukić. Kandidat za predsednika Sindikata EPS-a je Srđan Alimpijević, rekao je bivši predsednik sindikata „Kolubare“ Miodrag Ranković koji je čestitao novom sindikalnom rukovodstvu i izrazio zahvalnost svim radnicima koji su podržali sindikat.

Sindikat Kolubare

Konstitutivna sednica Sindikalne organizacije „Kolubara“ održana je u Poslovodnom odboru. Za novog predsednika Sindikata „Kolubare“ izabran je Radosav Krsmanović, a njegov zamenik je Zoran Lukić. Bivši predsednik Sindikata „Kolubare“ Miodrag Ranković čestitao je novom rukovodstvu a radnicima se zahvalio što su pružili podršku sindikatu na izborima koji su nedavno održani. Ranković je istakao da se u većini pogona „Kolubare“ nalaze novi ljudi u sindikatu.

Krsmanović i Ranković
Krsmanović i Ranković

Novi predsednik Sindikata „Kolubare“ Radosav Krsmanović zahvalio se svim članovima koji su ga jednoglasno podržali i pozvao sve radnike na jedinstvo. Kaže da će sindikat od 1. januara tražiti uvećanje zarade zaposlenima.

Sindikat Kolubare, konstitutivna sednica

Krsmanović kaže da se nada da će opravdati očekivanja svih članova sindikata i zaposlenih, te da će sindikati „Kolubare“ i EPS-a ponovo biti među najjačima u državi i regionu.