1

Raspisana Javna nabavka za uređenje pešačkih staza u Karađorđevoj i ulici Dimitrija Tucovića

Na osnovu projekta koji je Gradska opština Lazarevac uradila u prethodnom periodu, raspisana je Javna nabavka za uređenje pešačkih staza u Karađorđevoj i ulici Dimitrija Tucovića, sa pratećim mobilijarom, dodatnim parking prostorom, zamenom instalacija, biciklističkom stazom i dodatnim zelenilom, izjavio je predsednik opštine Bojan Stević. Tender traje narednih 45 dana, a radovi će početi tokom sledeće godine.

Ulica Dimitrija Tucovića

Javna nabavka za uređenje pešačkih staza u Karađorđevoj i ulici Dimitrija Tucovića raspisana je po projektu Gradske opštine Lazarevac u četvrtak 14. oktobra, rekao je novinarima predsednik opštine Bojan Stević.

U sklopu radova ovaj prostor biće popločan kamenom kockom, a biće i zamenjena javna rasveta, postavljeni mobilijari i klupe, najavio je Stević. Ovi radovi će početi tokom sledeće godine.

Ulica Dimitrija Tucovića ka Karađorđevoj

Tender traje 45 dana a Gradska opština Lazarevac uradila je kompletnu projektno tehničku dokumentaciju u skladu sa planskom. Okončanjem ovih radova ovaj deo Lazarevca dobiće jedan potpuno nov izgled, zaključio je Stević.