1

RODA 3×3 karavan: Nova titula za Krupanj

Nakon Novog Sada, RODA 3×3 karavan posetio je i Lazarevac. Ekipa Krupanja osvojila je titulu i njima je pripao ček na 100.000 dinara. Nagrade najboljima uručio je Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac.

Nije prvi put da se ovaj karavan našao u Lazarevcu, a nije ni prvi put da je Krupanj osvojio titulu. Defintivno je Krupanj jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, a ovog puta do prvog mesta stigli su preko ekipe Sokobanje, koju su savladali rezultatom 21:20.

U grupnoj fazi viđen je fantastičan basket, mnogo sjajnih poteza i neizvesnih mečeva. U četvrtfinalu – najbolji od najboljih. Najpre je Šabac eliminisao Palkis, sa 21:12, te je Sokobanja bila bolja od Autokuće Sekulić sa 21:14, a Gardoš je pobedio Mrčajevce rezultatom 17:12. U poslednjem četvrtfinalu Krupanj je bio bolji od Wuxi tima, slavio je rezultatom 21:16. Neizvesno je bilo u prvom polufinalu, Sokobanja je slavila protiv Šapca sa 20:18, dok je nešto lakši posao imao Krupanj, koji je eliminisao Gardoš, sa ubedljivih 22:10. I za kraj – veliko finale i pobeda Krupnja sa 21:20.

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević uručio je nagrade najboljim ekipama na ovom turniru koji se petu godinu za redom održao u našem gradu u organizaciji Saveta za mlade GO Lazarevac. Već narednog vikenda RODA karavan će se zaustaviti u Smederevu.