1

„RUDAR KUP“ u košarci za kategoriju kadeta u subotu 2. septembra

Uzbudljivo košarkaško nadmetanje „RUDAR KUP 23“, drugi po redu, odigraće se 02. septembra, donoseći nam nezaboravne trenutke strasti, timskog duha i mladalačke energije. Ovaj kup u košarci za kategoriju kadeta  (07/08) održaće se u staroj hali SRC „Kolubara“ od 12 časova. Ova godina nas čeka sa još većim uzbuđenjem i jačim rivalstvom, jer se sastaju neke od najtalentovanijih ekipa u regionu.

Evo koje se ekipe bore za titulu šampiona:

  • KK Tamis: Snažna i vešta ekipa spremna je da pokaže svoje košarkaške veštine. Njihova posvećenost treningu i timskom duhu obećavaju uzbudljive trenutke na terenu.
  • KK Radnički Kragujevac: Ovi mladi igrači neće štedeti napore kako bi se domogli pobede. Sa tehničkom veštinom i strašću za igrom, predstavljaju ozbiljnog protivnika.
  • KK Paragon: Lazarevački mladi tim spremno čeka svog protivnika, odlučan da odnese svaku pobedu
  • KK Rudar: Domaćin ovog nezaboravnog turnira, spreman da se izbori pred svojom publikom. Njihova odlučnost i podrška sa tribina će im biti dodatni motiv za ostvarivanje sjajnih rezultata.

Pozivamo sve građane da se pridruže ovoj sportskom događaju. Nove generacije košarkaša hrabro stupaju na teren, a njima je potrebna podrška i ohrabrenje kako bi izrasli u buduće sportske zvezde. Vaša prisutnost na tribinama će im značiti više nego što možete da zamislite. Neka sportski duh i podrška preplave staru halu SRC „Kolubara“, neka pobedi najbolji.