1

Rukometaši Kolubare izašli na parket

Nadležni u Rukometnom savezu Srbije doneli su odluku da naredna sezona počne u oktobru, što znači da je promenjen prvobitni plan. Ta informacija stigla je i na adresu RK “Kolubara”. Lazarevčani već nekoliko dana rade na prikupljanju snage, a aktuelna situacija sa koronavirusom, primorala je stručni štab na čelu sa trenerom Vladimirom Dragićevićem da se treninzi odvijaju u grupama.

RK Kolubara

“Za sada radimo tri puta nedeljno uz propisane mere. Situacija jeste specifična, ali jednostavno, zdravlje igrača i svih nas je na prvom mestu. Verujem da ćemo se uspešno pripremiti do starta sezone” – smatra Dragićević.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Kormilar lazarevačkih “kritica” veruje da će kostur ekipe iz prethodne sezone da ostane na okupu, ali će sigurno biti ni novih imena. Želja je da se igrački kadar osveži sa nekoliko pojačanja.

Dragićević se nada da će od 10. avgusta ekipa krenuti sa pravim pripremama što podrazumeva i uigravanje tima kroz kontrolne utakmice.

RK Kolubara

“Kako je start nove sezone u Super B ligi pomereno za oktobar, smatram da ispred sebe imamo sasvim dovoljno priprema za kvalitetan rad” – dodao je Vladimir Dragićević.

Valja napomenuti da je u prethodnoj prekinutoj sezoni Kolubara završila na deobi trećeg mesta, odnosno, sa tri boda manje od vodećeg Jugovića iz Kaća.