1

Sezona Prve bokserske lige Srbije počinje bokserskim spektaklom u Valjevu 18. oktobra

Uspešna saradnja bokserskih klubova ‘’Greatest’’ i ‘’Metalac’’ rezultirala je dvojnom registracijom boksera lazarevačkog boks kluba za mečeve u Prvoj ligi Srbije. Prvi meč u ovoj sezoni Prve lige Srbije održaće se u Valjevu u četvrtak 18. oktobra.

Nova sezona Prve bokserske lige Srbije počinje bokserskim spektaklom u Valjevu 18. oktobra. Boje valjevskog bokserskog kluba ‘’Metalac’’ braniće i tri boksera lazarevačkog kluba ‘’Greatest’’. Nemanja Stolić predsednik kluba naglasio je da je ovo rezultat uspešnog rada i pobeda boksera na brojnim turnirima.

Aleksandar Ćurčić
Aleksandar Ćurčić

Od ove godine upravni odbor kluba ‘’Greatest’’ ima dva nova člana, a cilj je da tokom naredne sezone u Prvoj ligi Srbije nastupi samostalno.

Nikola Đuka
Nikola Đuka

I na današnjem treningu sva tri takmičara koja će 18. oktobra nastupiti u Prvoj ligi za boks klub ‘’Metalac’’ iz Valjeva trenirala su vredno, kako su nam rekli očekuju pobedu.

Nikola Ristić

Boks mečevi prvog kola Prve lige Srbije biće direktno prenošeni na kanalu Arena sport. Cilj članova kluba ‘’Greatest’’ je da se bokserski spektakl ovakvog tipa održi i u Lazarevcu.