1

Škola u Baroševcu bogata za 15 đaka prvaka

U OŠ „Milorad Labudović Labud“ u Baroševecu počela nova školska godina, donoseći sa sobom svežu nadu, uzbuđenje i nesputanu radost prvaka. Nova školska godina donosi mnogo uzbuđenja, ali i izazova, a u Baroševcu su se odlučili da je započnu na poseban način. Ova škola upisala je 15 đaka prvaka, i upravo za njih stariji đaci priredili predstavu dobrodošlice.

Nakon uvodnih reči direktorke škole Ljiljane Ilić, stariji đaci su preuzeli scenu i izveli čarobnu predstavu dobrodošlice za svoje mlađe drugare. Predstava je bila prepuna smeha, pesme i čarolija, a mališani su je posmatrali sa očima punim divljenja. Nakon predstave, prvačići su dobili male poklone i postavili svoje prve korake u školskom dvorištu. Njihova učiteljica ih je toplo dočekala i odvele u svoju učionicu kako bi započeli svoje školsko putovanje.

Nova školska godina u Baroševcu obećava da će biti ispunjena učenjem, smehom i prijateljstvima. Ovo je još jedan primer kako mala zajednica može stvoriti posebnu atmosferu i podršku za decu tokom njihovog obrazovnog putovanja.