1

SNP Lazarevac osnovao resor za kulturu i obrazovanje

Opštinski odbor Srpske narodne partije Lazarevac osnovao je resor za kulturu i obrazovanje a izabrani su i poverenici ove stranke za mesne zajednice Petka i Leskovac.

Članovi OO SNP Lazarevac

Srpska narodna partija će voditi pozitivnu kampanju bez napada na političke neistomišljenike i građanima predstaviti planove za razvoj opštine Lazarevac, kaže predsednik Opštinskog odbora Zoran Stoisavljević. SNP se nalazi na listi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke sa četiri kandidata za odbornike.

Srpska narodna partija

Aktivisti Srpske narodne partije vredno rade i pripremaju se za aprilske izbore. Predsednik Opštinskog odbora Zoran Stoisavljević izrazio je očekivanja da će ova stranka svojim zalaganjem doprineti da koalicija koju predvodi SNS, ostvari što bolje rezultate, kako na republičkom, tako i lokalnom nivou. Nedavno je održana i sednica Predsedništva omladine na kojoj su predstavljeni mladi obrazovani kadrovi.

Aktivisti SNP Lazarevac

Srpska narodna partija će voditi pozitivnu kampanju bez napada na druge stranke. Tokom predizbornog ciklusa, pokušaće građanima da objasne šta se to uradilo u prethodne četiri godine i najaviti ambiciozne projekte za opštinu Lazarevac, kaže Stoisavljević.

Zoran Stoisavljević, predsednik OO SNP Lazarevac
Zoran Stoisavljević, predsednik OO SNP Lazarevac

Lazarevački odbor Srpske narodne partije oformio je resor za kulturu i obrazovanje a postavio i poverenike za mesne zajednice Petka i Leskovac, rekla je portparolka Tijana Ilić.

Tijana Ilić, portparolka OO SNP Lazarevac
Tijana Ilić, portparolka OO SNP Lazarevac

Srpska narodna partija za predstojeće izbore koji su zakazani za 26. april, nalazi se u koaliciji okupljenoj oko Srpske napredne stranke. Od 61 kandidata za odbornike, četiri su iz redova stranke Nenada Popovića.