1

STOP SHOP donirao 250 medicinskih paketa za deset opština u Srbiji

Nastavljajući svoje napore da pomaže zajednicama u borbi protiv pandemije virusa COVID-19, IMMOFINANZ-ov ritejl park STOP SHOP uručio je donaciju u ukupnoj vrednosti od preko 5.000 evra humanitarnim organizacijama, obrazovnim ustanovama i centrima za socijalni rad u deset opština u Srbiji. Po 250 paketa koji sadrže zaštitnu opremu i dezinfekciona sredstva poslato je gradovima i opštinama u kojima IMMOFINANZ, vodeći investitor u oblasti komercijalnih nekretnina u Centralnoj i Istočnoj Evropi, trenutno posluje sa svojim ritejl parkovima STOP SHOP.

 Zaštitne maske za lice, rukavice od lateksa, maramice i dezinfekciona sredstva podeljene su kancelariji Caritas u Valjevu i ograncima Crvenog krsta u Subotici, Vršcu, Čačku, Lazarevcu i Smederevu. Donaciju su primili i Predškolska ustanova „Stonogica“ u Sremskoj Mitrovici, Osnovna škola „Rade Drainac“ u Borči, kao i Centri za socijalni rad u Požarevcu i Nišu.

Stop Shop u Lazarevcu

 Teška vremena tokom pandemije učinile su da IMMOFINANZ u još većem obimu podrži društveno odgovorne inicijative. Tokom prošle godine, kompanija je, takođe, pomogla onima koji su bili na prvoj liniji borbe protiv korona virusa, donirajući humanitarne pakete raznim organizacijama u gradovima širom Srbije.