1

Sutra premijera filma „Leto kada sam naučila da letim“ po romanu Jasminke Petrović

Dugo očekivana projekcija domaćeg filma „Leto kada sam naučila da letim“ publika će imati priliku da premijerno pogleda u petak 18. februara sa početkom od 16 časova. Zaposleni u  Centru za kulturu Lazarevac za građane su pripremili još jedno iznenađenje. Posle projekcije ovog filma publika će imati priliku da upozna autora istoimenog romana Jasminku Petrović, po čijoj je knjizi i snimljen ovaj film, a njen roman je uvršten u školsku lektiru. U planu je da bude postavljen štand izdavača knjige, i svi zainteresovani će moći da kupe ovaj roman po promotivnoj ceni.

Za ljubitelje filma pripremljen je bogat program. U četvrtak 17. februara sa početkom od 17 časova najmlađa publika moći će da uživa u crtanom filmu Enkanto. U pitanju je animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Porodični film „Leto kada sam naučila da letim“ publika će imati priliku da pogleda u više termina, u četvrtak od 19 časova, u petak od 16 časova i u subotu i nedelju od 18 časova. Za ljubitelje akcije biće prikazana pustolovina UNCHARDET, koja je rađena po jednoj od najprodavanijih video igara svih vremena. Ovaj film predstavlja priču o Nejdanu Drejku i njegovoj prvoj avanturi sa partnerom a ujedno i rivalom Viktorom Salijem Salivanom.

Zbog velike zainteresovanosti građana ponovo će biti prikazan  film „Smrt na Nilu“. Ovo je priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori. Nemilosrdni zapleti publiku će do kraja ostaviti u nagađanjima. U nedelju 20. januara sa početkom od 16 časova biće prikazan crtani film „Luka“, a u 20 drama pod nazivom „Prolećna pesma“, režiserke Natalije Avramović.

Pozorišna predstava za decu „Zaljubi se Cica u princa“, najmlađa publika moći će da pogleda u četvrtak 24. februara od 18 časova.