1

Svečana priredba i nezaboravan doček za 123 prvaka u školi „Vojislav Voka Savić“

U svečanoj atmosferi prepune sale Centra za kulturu, Osnovna škola „Vojislav Voka Savić“ proslavila je prvi septembar, dan kada je 123 mališana postalo deo školske zajednice. Uz prisustvo ponosnih roditelja i radosnih prvaka, škola je organizovala svečanu priredbu koja je označila početak njihovog obrazovnog puta. Svečanosti je prisustvovao i predsednik opštine Bojan Stević. Nakon priredbe prvake su dočekali stariji učenici ispred škole, koji su im uz balone i muziku pružili toplu dobrodošlicu.

Priredba za prvake Vokina škola

Prvi septembar je poseban dan za sve prvake, koji označava početak njihovog školovanja i novog, uzbudljivog poglavlja u njihovim životima. Ovo je vreme kada se stvaraju prvi prijatelji, a đačko doba postaje posebno lepo i nezaboravno. Prijateljstvo koje se rađa u školi često traje celog života, pružajući podršku i radost kroz sve izazove koje život donosi. Prvaci „Vokine“ škole prvog septembra dočekani su kako i dolikuje. Stariji učenici i njihove učiteljice pripremili su priredbu punu smeha, radosti i uzbuđenja a 123 prvaka ove godine krenuće u ovu obrazovnu ustanovu u matičnu školu ali i u područna odeljenja u Šopiću i Drenu.

Direktor škole Nenad Živanović  istakao je važnost sigurnosti i podrške koju će deca dobiti od svojih učitelja a roditeljima poručio  da će im od danas učitelji biti najveći prijatelji tokom školovanja njihove dece. Ovaj dan, prvi septembar, nije samo važan za školarce već i za vas roditelje, jer označava početak novog i uzbudljivog poglavlja u životima dece u kojima bi i vi trebali da učestvujete u velikom meri, rekao je Nenad Živanović i zahvalio se svima koji su poverenje upravo pružili ovoj školi i njenom nastavnom kadru.

Nenad Živanović
Nenad Živanović

Nakon priredbe, špalir starijih učenika dočekao je prvake ispred škole uz veselu muziku, osmehe i šarene balone. Bilo je očigledno koliko su stariji učenici jedva čekali da pozdrave nove drugare i pruže im toplu dobrodošlicu. Osnovna škola „Vojislav Voka Svaić“ i dalje će nastaviti da pruža podršku i obrazovanje svojim učenicima, omogućavajući im da rastu, uče i razvijaju se u sigurnom i podržavajućem okruženju.