1

Tokom ovog vikenda asfaltirane dve ulice u centru Lazarevca

Tokom ovog vikenda završava se asfaltiranje ulica Dušana Nedeljkovića i Dare Ranđić i deonica u ulici Dositeja Obradovića. Ovo je samo deo aktivnosti na modernizaciji užeg gradskog jezgra koje se realizuju tokom ove građevinske sezone. Radove je obišao član veća GO Lazarevac Aleksandar Bulatović i najavio početak rekonstrukcije ulica Sime Rovinjskog i Vojvode Putnika.

Radovi na asfaltiranjuEkipe JP “Beograd put“ tokom ovog vikenda završile su asfaltiranje još dve ulice u centralnoj gradskoj zoni Lazarevca. Pored lepšeg izgleda grad je dobio dodatna parking mesta ali i bezbedniju saobraćajnicu. Član veća GO Lazarevac Aleksandar Bulatović obišao je radove.

Aleksandar Bulatović
Aleksandar Bulatović

Tokom rekonstrukcije pomenute ulice rešeno je dva saobraćajna problema u samom centru grada. Povećan je broj parking mesta i ublažena nepregledna krivina.

Veći broj parking mestaPredsednik MZ “Dule Karaklajić“ Vladimir Marjanović istakao je značaj ovog projekta za građane ove mesne zajednice ali i celog grada.

Asfaltirana ulicaKako je najavljeno tokom ovog meseca u užem centru grada biće završena ulica Sime Rovinskog. Početak radova na revitalizaciji ulice Vojvode Putnika očekuje se 10. juna, najavio je Aleksandar Bulatović.