1

Tri nove predstave i plesna etida Puls teatra za Lazarevčane

Uprkos pandemijskoj situaciji koja otežava rad pozorišta, Puls teatar  vredno radi na novim projektima trudeći se da kulturni program ne izostane i u ovim teškim vremenima. U toku su pripreme tri nove predstave i jedne plesne etide koju će  Lazarevčani, uz poštovanje svih epidemioloških mera, moći da pogledaju u narednom periodu, kaže pomoćnica direktora Prvog prigradskog pozorišta Maja Sofronijević. Publika će biti u prilici da 12. aprila od 18 časova pogleda popularnu predstavu za tinjedžere „Strahinja“ i predstavu „Epitaf“ koja će se izvesti 28. aprila s početkom od 20 časova.

Predstava "Strahinja"

Uprkos pandemijskoj situaciji koja se negativno odrazila na rad pozorišta, Puls teatar vredno radi na novim projektima.  Lazarevčani će biti u prilici da pogledaju tri nove predstave, komediju u režiji Monike Romić koja potpisuje i tekst, dok će ljubitelji drame moći će da vide „Rehnic“ i „Trenutak pre zasićenja“.  U pripremi je i plesna etida čiji je koreograf i autor Irina Mitrović. Muziku za ovo delo komponovao je Duško Korlat.

Pored najavljenih predstava i plesne etide, Lazarevčani će u narednom periodu biti u prilici da pogledaju predstavu za tinejdžere „Strahinja“  i komediju „Epitaf“.