1

Tribina SNS u Lazarevcu

Tribina SNS u Lazarevcu
U sklopu predizborne kampanje u velikoj sali Gradske opštine Lazarevac održana je tribina liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“. Na skupu su govorili član Predsedništva Sprske napredne stranke Vladimir Orlić, kandidati za gradske odbornike Andreja Mladenović i poznati glumac Svetislav Goncić i članovi glavnog odbora SNS Bojan Stević i Bojan Sinđelić.

Tribina SNS u Lazarevcu

Član Glavnog odbora i predsednik OO SNS Lazarevac Bojan Stević istakao je da je 4. mart veoma važan ne samo za Lazarevac i Beograd nego i za čitavu Srbiju i dodao da će građani odlučiti da li će biti nastavljen razvoj Grada Beograda.

Tribina SNS u Lazarevcu
Bojan Sinđelić

Zadovoljstvo punom salom izrazio je član Glavnog odbora SNS Bojan Sinđelić i istakao da veruje u ubedljivu pobedu liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“.

Tribina SNS u Lazarevcu
Svetislav Goncić

Prisutnima se obratio i poznati glumac Svetislav Goncić, koji je okupljenim građanima govorio o razlozima da podrži baš listu Srpske napredne stranke.

Tribina SNS u Lazarevcu
Andreja Mladenović

Kandidat za gradskog odbornika Andreja Mladenović izjavio je da je lista SNS najbolja jer se na njoj nalaze i nestranačke ličnosti koje su ostvarene u svojim profesijama. Mladenović kaže da lista ima dodatnu težinu jer je iza nje stao lider te partije Aleksandra Vučić.

Tribina SNS u Lazarevcu
Vladimir Orlić

Velika je razlika između liste SNS i pojedinih opozicionih lista, naveo je u izlaganju član Predsedništva SNS Vladimir Orlić i pozvao građane da na izborima glasaju za listu koju predvodi Aleksandar Vučić.

Orlić je istakao da su predstojeći gradski izbori veoma bitni, kako bi se nastavio kontinuitet i napredak Grada Beograda i svih 17 opština. On je ovom prilikom najavio da će završni mining liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ biti održan u sredu u Hali sportova.