1

U Lazarevcu odigrana kabaretska predstava „Nas dve“

Na letnjoj sceni Centra za kulturu Lazarevac izvedena je kabaretska predstava „Nas dve“ po tekstu i u režiji Tatjane Kecman. U pitanju je duhovita i veoma atraktivna priča o ženi, koja je opsednuta karijerom i njenim alter egom, kojem nedostaje ljubav. Jedna od “njih dve” bombarduje publiku receptima, savetima i novim metodama za uspeh u društvu, dok se druga, nežnija verzija nje same, pesmom bori za ljubav, romantiku i “ono malo duše”. Predstava je izvedena u okviru manifestacije „Kulturno leto“.

Kabaretska predstava Nas dve

U sklopu manifestacije „Kulturno leto“, na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac izvedena je kabaretska predstava „Nas dve“ po tekstu Tatjane Kecman. Ova predstava govori o ženi koja je opsednuta karijerom i njenim alter egom, kojem nedostaje ljubav.

U predstavi se kao gost pojavljuje pevačica benda „Zemlja gruva“ Ana Radonjić koja je istakla da je učešće u ovom komadu za nju nešto novo, što je predstavljalo izazov. Ističe da je predstava specifična jer ima mnogo improvizacije. Ana u predstavi izvodi hitove iz perioda bivše Jugoslavije.

Tatjana Kecman i Ana Radonjić

Glumica, tekstopisac i režiserka predstave „Nas dve“ Tatjana Kecman ističe da se žene itekako pronalaze u ovom komadu.

Predstava „Nas dve“ odigrana je u sklopu manifestacije „Kulturno leto“. Najmlađe već u četvrtak 29. jula očekuje gostovanje pozorišta Jelenica, koje će izvesti dečiju predstavu „Mala princeza“.