1

U maju i junu rođeno 85 beba u Lazarevcu

Porodilje-3
GO Lazarevac nastavila je svoj program pomoći porodiljama, a pakete su ovoga puta dobile trudnice koje su bebe dobile u maju i junu. U maju je na teritoriji naše opštine rođeno 34 bebe, 15 devojčica i 19 dečaka, dok je u junu rođena 51 beba: 19 devojčica i 32 dečaka. Pakete je mamama podelio zamenik predsednika GO Lazarevac Miloje Živanović i čestitajući im istakao da je jedan od najvažnijih ciljeva i zadataka mlađe generacije povećanje broja novorođenih.

Porodilje-1

Program pomoći porodiljama Saveta za zdravstvo GO Lazarevac za 2018. godinu realizovan je svečanim uručenjem poklon paketa za najmlađe lazarevčane koji su rođeni tokom maja i juna meseca. Sve prisutne pozdravio je zamenik predsednika GO Miloje Živanović i istakao da se lazarevačka opština trudi da na skroman način pomogne novopečenim roditeljima.

Porodilje-4

Živanović je istakao da mladi roditelji veruju u instituciju braka i poštuju tradicionalne vrednosti našeg naroda.

Porodilje-2

Predsravnici GO Lazarevac pozvali su roditelje čija su deca rođena u maju i junu, a nisu prisustvovali podeli paketa da se jave u kancelariju broj 58 u zgradi opštine ili informišu putem telefona 011-8123-287.