1

U subotu počinje noćni turnir u malom fudbalu u Rudovcima

Tradicionalni, noćni turnir u malom fudbalu „Rudovci 2022“ biće održan od 30. jula do 6. avgusta na terenima Sportskog centra Rudovci. Kotizacija za učešće iznosi 10 000 dinara, ekipe mogu da se prijave do 29. jula do 19 časova, a izvlačenje parova je u 20 sati. Nagradni fond turnira je 500 000 dinara. Pokrovitelji noćnog turnira su Gradska opština Lazarevac i Savez sportova opštine Lazarevac.

Noćni turnir u malom fudbalu u Rudovcima

Na terenima Sportskog centra Rudovci u subotu 30. jula počinje tradicionalni, noćni turnir u malom fudbalu „Rudovci 2022“. Nagradni fodn iznosi 500 000 dinara. Sve zainteresovane ekipe mogu da se prijave do 29. jula, do 19 časova, nakon čega će uslediti izvlačenje parova.

Noćni turnir u malom fudbalu u Rudovcima

Zaposleni u Sportskom centru u Rudovcima tokom ovog leta marljivo su radili i organizovali brojne manifestacije, od kojih su mnoge bile humanitarnog karaktera. Već u četvrtak 28. jula od 19 časova biće održan humanitarni bazar za pomoć socijalno ugroženim porodicama iz Rudovaca. I ove godine biće održana manifestacija „Dani rudara“ od 1. do 6. jula.

Noćni turnir u malom fudbalu u Rudovcima

Pokrovitelji tradicionalnog noćnog turnira u malom fudbalu su Gradska opštine Lazarevac i Savez sportova opštine Lazarevac.