Udruženje penzionera aktivno i tokom leta

Saopštenjem za medije Udruženje penzionera opštine Lazarevac sumiralo je rezultate svojih aktivnosti tokom leta. Udruženje je pozvalo svoje članove da prisustvuju druženju u organizaciji Mesne organizacije Arapovac 15. avgusta u restoranu ”Stari Mlin” sa početkom u 15 časova.

penzioneri-Lazarevac

Kako je saopšteno iz Udruženja penzionera opštine Lazarevac, tokom leta uspešno je realizovan program aktivnosti za 2019. godinu. Pri kraju je isporuka uglja za ogrev, koji su penzioneri uplatili preko PIO fonda Srbije. Svakodnevno u velikom broju, vrše se usluge penzionerima koji su članovi fonda solidarnosti. Nastavljena je i realizacija programa socijalnih davanja i programa udruženja u saradnji sa mesnim organizacijama.

U saradnji sa mesnim organizacijama vrši se i podela namirnica socijalno najugroženijim penzionerima, pored voća i povrća obezbeđeno je i 100 paketa čokoladnog pasterizovanog mleka i 20 paketa pašteta. Predstavnici penzionera su prisustvovali svečanosti granskog udruženja ”Kolubara” u Lajkovcu u obeležavanju praznika Dana rudara, 6. avgusta. Penzioneri udruženja redovno učestvuju u izletima penzionera, po programu GO Lazarevac. Udruženje penzionera pozvalo je svoje članove da prisustvuju druženju u organizaciji Mesne organizacije Arapovac 15. avgusta u restoranu ”Stari Mlin” sa početkom u 15 časova.