1

Uskoro besplatna agrohemijska analiza zemljišta za lazarevačke poljoprivrednike

Gradska opština Lazarevac u prethodnom periodu nije bila zadovoljna saradnjom sa Poljoprivrednom, savetodavnom i stručnom službom Mladenovac, rekao je prilikom posete poljoprivrednicima u Stepojevcu koji su počeli žetvu član Veća Gradske opštine Lazarevac zadužen za poljoprivredu Nenad Bačanac. On je tom prilikom istakao da je 12. juna postignut dogovor sa ovom institucijom a svi uslovi lazarevačke lokalne samouprave su ispunjeni. Bačanac je najavio da će uskoro za registrovana poljoprivredna gazdinstva agrohemijska analiza zemljišta biti besplatna.

Dogovoreno je da će u budućnosti Savetodavna stručna služba Mladenovac imati direktnu koordinaciju sa Kancelarijom Gradske opštine Lazarevac, koja će omogućiti da sve nejasnoće i pitanja koja nisu u nadležnosti vlasti u Lazarevcu rešava u najkraćem mogućem vremenu, istakao je Nenad Bačanac.

Nenad-Bačanac

Dogovoreno je i da stručnjaci Savetodavne službe Mladenovac dolaze dva puta mesečno u Kancelariju u Lazarevac i klijentima ponude pomoć i rešenja koja nisu u nadležnosti lokalne samoupreve.