1

Vakcinu protiv virusa korona primio Milorad Grčić direktor JP EPS

Vakcinacija protiv korona virusa nastavljena je i danas na Beogradskom sajmu, imunizacija se od danas vrši i u hali 3. Na Beogradskom sajmu danas je vakcinu primio i v.d. direktora JP EPS Milorad Grčić. Sa prvim čovekom ovog javnog preduzeća vakcine su primili i zaposleni na površinskim rudnicima Kolubare i Kostolca. Ukazavši na značaj imunizacije u borbi protiv virusa korona direktor Milorad Grčić se zahvalio zaposlenima i pozvao građane da se u što većem broju vakcinišu.

VAKCINACIJA MILORAD GRCICUkazujući na značaj imunizacije kojim se stvara zaštita od virusa korona posebno u tako velikom sistemu kao što je JP EPS , v.d. direktora Milorad Grčić je danas primio vakcinu na Beogradskom sajmu. Zajedno sa direktorom vakcinu je primio i deo rudara koji se odlučio za imunizaciju vakcinom sinofar. Direktor EPS-a je istakao da se oseća dobro.

VAKCINACIJA GRČIĆDirektor Grčić je istakao da je odziv rudara odličan i da prioritet imaju najpre zaposleni u proizvodnji. Vakcinacija je, kako je istakao direktor Grčić, važna i zbog ekonomije i dodao da je zahvaljući borbi predsednika Vučića Srbija u samom svetskom vrhu što se tiče procenta vakcinisanih ljudi.