1

Važna pobeda košarkaša Kolubare u 10. kolu

Košarkaši Kolubare  savladali su na svom terenu ekipu Slodesa u okviru desetog kola Košarkaške lige Srbije. Oni su u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ slavili rezultatom 79:78, i na taj način ostvarili četvrtu pobedu ove sezone. Na početku utakmice Kolubara je sigurnije ušla u meč, uspela da napravi osetniju prednost, koju je održavala do samog kraja. U narednoj rundi zeleno – crni gostuju beogradskom Dynamicu.

Trening košarkaša Kolubare

Sjajnu partiju, još jednu pred domaćom publikom, pružili su košarkaši Kolubare. Oni su u desetom kolu Košarkaške lige Srbije savladali ekipu Slodesa rezultatom 79:78. Pobeda domaćina se ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje, a Lazarevčani su prednost imali tokom čitave utakmice. Posle dominirajućeg prvog poluvremena košarkaša Kolubare u drugom poluvremenu gosti su strpljivom igrom uspeli da umanje prednost domaćina i time su uspeli da dovedu utakmicu u neizvesnu završnicu.

Trening košarkaša Kolubare

Završni momenti utakmice su bili zanimljivi i na kraju su Lazarevčani odneli važnu pobedu. U 11. kolu Kolubara će gostovati ekipi Dynamica.

Utakmica Dynamic – Kolubara biće odigrana u Beogradu, u subotu 27. novembra sa početkom od 18 časova.