1

Veče ruske poezije sledeće nedelje u biblioteci

Udruženje „Treće doba Lazarevca“ i biblioteka “Dimitrije Tucović“ organizuju 27. novembra od 18 časova program namenjen starijim licima „Veče ruske poezije koja se peva“. Po rečima organizatora programa Radmile Bulatović cilj je da ovaj program okupi ne samo članove udruženja i starije sugrađane već sve rusofile koji će uživati u poeziji ruskih pesnika.

Udruženje „Treće doba Lazarevac“ i biblioteka “Dimitrije Tucović“ nastavljaju svoju saradnju u okviru koje se svakoga meseca organizuje po jedan program namenjen starijim licima. Ovoga puta reč je o muzičko – poetskoj večeri, a 27. novembra od 18 časova svi ljubitelji ruske književnosti uživaće u ruskoj poeziji koja se peva.

Veče će biti protkano emocijama i toplinom koju donosi ruska poezija i melodije nastale inspirisane ostvarenjima ruskim klasičnim i savremenim pesnicima.

Programi za starija lica biće nastavljeni i tokom zimskih meseci, kada se očekuju nastupi i predstavljanje stvaraoca iz naše opštine. Cilj je da se ovakvim kulturnim sadržajima obogati način na koji slobodno vreme provode starija lica.